2831077701 ptpepms-epa@edc.uoc.gr

Το Παιδικό Χωριό SOS στο Ηράκλειο έχει δημιουργήσει ένα Κέντρο Μαθησιακής και Παιδαγωγικής  Υποστήριξης. Το Κέντρο αυτό στην αρχή θα εξυπηρετήσει παιδιά δημοτικού, με γονείς με χαμηλά εισοδήματα, με στόχο την προετοιμασία τους στα βασικά μαθήματα του σχολείου, για να μπορέσουν να έχουν μια καλή μαθησιακή εικόνα στο σχολικό πλαίσιο. Αργότερα το Κέντρο θα εξυπηρετήσει και παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου.

Για να μπορέσουν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των παιδιών  θα προσλάβουν  αρχικά εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και αργότερα καθηγητές δευτεροβάθμιας. Οι ώρες λειτουργίας του Κέντρου θα είναι απογευματινές το πιθανότερο 2.30μμ με 8.00μμ Δευτέρα έως Παρασκευή.

Όσοι και όσες ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Πέτρο Παπαδάκη, διευθυντή του Παιδικού Χωριού και να αναφέρουν ότι είναι μεταπτυχιακοί φοιτητές/ήτριες του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο τηλέφωνο 6947564208 ή να στείλουν μήνυμα στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.